In het Vanneuvillehuis maken we het extra gezellig met de ‘Matinee bij Walter’ sessies in de schoolvakanties. Met een knipoog naar wijlen Walter Vilain: de Koksijdse kunstenaar die er jaren zijn atelier had. Deze kerstvakantie zijn er matineeconcertjes, telkens om 11 uur. Kom luisteren naar een intiem muzikaal optreden, midden in de duinen. Achteraf is een bar open. Duur: 45 min. à 1 uur.

Kerstconcert 'Claribel Clarinet Quartet'

We hadden ze vorig jaar al te gast, maar wat zijn we blij om hen ook deze kerstperiode opnieuw te mogen verwelkomen! Claribel Clarinet quartet is een groep van het Claribel clarinet choir Guido Six. Dit choir is voor een groot deel samengesteld uit de klarinetklassen van wijlen Guido Six. Ondertussen zijn er al vele muzikale kleinkinderen en achterkleinkinderen die bij Claribel spelen. Claribel bestaat officieel sinds 1992. Ze toerden rond over de wereld op European Clarinet festival, International Clarinet festival, Midwest Clinic Chicago, TMEA San Antonio Texas,            

Soms is het onmogelijk om met een groep van 30 te spelen en dan wordt er een kleine formatie gemaakt, zoals nu het Claribel clarinet quartet. De leden van het quartet kunnen wisselen naargelang de beschikbaarheid, plaats, ed. maar het zijn stuk voor stuk geweldige muzikanten.

Alle genres kunnen aan bod komen. Ze streven er telkens naar om er een aangename, muzikaal gebeuren van te maken.

Tussen Kerst en nieuwjaar kunnen er uiteraard geen kerstliederen ontbreken, maar er zullen ook andere genres aan bod komen.

Praktisch: 

  • Op donderdag 28 december 2023 om 11 uur.
  • Adres Vanneuvillehuis = Middenlaan 103, Koksijde
  • Gratis. Reserveer wel op voorhand je ticket(s). Update: VOLZET

Reserveer hier je ticket(s)