In het Vanneuvillehuis maken we het extra gezellig met de muzikale matinees in de schoolvakanties. Met een knipoog naar wijlen Walter Vilain: de Koksijdse kunstenaar die er jaren zijn atelier had. Kom luisteren naar een intiem muzikaal optreden, midden in de duinen. Achteraf is een bar open. Duur: 45 min. à 1 uur.

Donkere pop die drijft op nachtelijke beats, vintage synths, bezwerende strijkers en een stem die je bij de keel grijpt. (Volzet)

momoyo is een vijfkoppige band, maar komt naar Koksijde in trio om de nummers akoestisch te brengen.  Met Frie Mechele (Vincent Coomans), Esther Coorevits (Jan Verstraeten, Tourist LeMC), en Jonas Bruyneel (Philemon, Vincent Coomans).

De band verraste in 2020 met een ep die airplay kreeg op Radio 1 en Studio Brussel. In september 2022 volgde het debuutalbum Gaps in time bij Starman Records. Dit album kreeg goede recensies in binnen- en buitenland. Daarna toerde momoyo door België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Met meer dan een miljoen streams intussen, werkt momoyo aan een vervolgalbum.

Praktisch:

  • Op dinsdag 2 april 2024 om 11 uur.
  • Adres Vanneuvillehuis = Middenlaan 103, Koksijde
  • Gratis. Reserveer wel op voorhand je ticket(s).

Reserveer hier je tickets:

Video